FlevoProms 2015 | Deelnemers

xx Flevolands Symfonie Orkest

09 februari 2015, 21:43:16 door Admin
FSO logoHet Flevolands Symfonie Orkest, opgericht als het Dronter Symfonie Orkest, is een regionaal amateurorkest dat momenteel bestaat uit ongeveer 30 amateurmusici. Wekelijks repeteert het orkest in het buurthuis De Brink te Lelystad.

Het orkest richt zich voornamelijk op het klassieke symfonische repertoire voor groot kamerorkest en klein symfonieorkest. Maar daarnaast worden ook andere klassieke werken en moderne muziek gespeeld of treedt zij op als begeleidingsorkest van solisten en koren.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Marion Bluthard.

Lees meer op FlevolandsSymfonieOrkest.nl
0 reacties | Schrijf een reactie

xx Flevolands Jeugd Symfonie Orkest

09 februari 2015, 21:43:04 door Admin
FJSO logoHet Flevolands Jeugd Symfonie Orkest bestaat uit enthousiaste jonge musici in de leeftijd van ongeveer 10 tot 20 jaar. De specialiteit van het orkest, dat in 2014 haar 25-jarig jubileum vierde, is het spelen van klassieke muziek, maar filmmuziek staat ook vaak op het programma. Dit alles wordt gerepeteerd tijdens de tweewekelijkse repetities onder dirigent Ilia Belianko.

Lees op fjso.nl meer over het Flevolands Jeugd Symfonie Orkest
0 reacties | Schrijf een reactie

xx Dronten en District Pipe Band

09 februari 2015, 21:42:40 door Admin
DDPB logoIn haar 35-jarig bestaan heeft de Dronten en District Pipe Band altijd mensen getrokken met een voorliefde voor muziek uit de schotse Pipe Band traditie. De band verzorgt optredens bij vele evenementen, ook doet de band regelmatig mee aan competities in binnen- en buitenland.

De band heeft 15 leden, speelt met originele Schotse instrumenten en draagt klederdracht van de McLennan-clan.

Lees meer over de Dronten en District Pipe Band op DrontenDistrict.nl
0 reacties | Schrijf een reactie

xx Rock-A-Oke

09 februari 2015, 21:42:20 door Admin
Rock-A-Oke logoRock-A-Oke is een band, maar niet een normale band. Rock-A-Oke past precies bij FlevoProms, zij geven iedereen de kans om eens een show te geven. Rock-A-Oke is een karaokeband waarbij men zelf in vijf minuten eeuwige roem kan vergaren.

De band bestaat uit professionele muzikanten die allen veel muzikale projecten op hun naam hebben staan. De oprichter en drijvende kracht van de band is gitarist Sander Hoek, inmiddels geen onbekende naam door het uitgeven van verscheidene gitaarlesboeken en een breed scala van bands waarin hij heeft gespeeld.

Meer informatie te vinden op www.rockaoke.nu en www.sanderhoek.com
0 reacties | Schrijf een reactie
logo