FlevoProms | Nieuws

FlevoProms 2015 | Nieuwsxx Ontmoetingskerk lelystad

28 juni 2015, 13:32:41 door Wouter
Uit de berichtgeving kunnen we allen lezen dat er in het afgelopen jaar flink bezuinigd wordt op cultuur. Ook worden de bijdrage aan de amateur orkesten in de provincie Flevoland steeds kleiner. Ons doel is om juist de amateurmuzikanten een podium te geven waar zij kunnen laten horen wat zij waard zijn.

Door deze bezuinigingen hebben de organisatoren van  Uitgast al besloten het evenement niet door te laten gaan en blijft er steeds minder over voor de liefhebbers van muziek.  Ook wij worden geconfronteerd met deze bezuinigingen en hebben dus voldoende bezoekers nodig om dit project te doen slagen.

Daarnaast zijn het FJSO en FSO al tijden bezig met het instuderen van het repertoire en zou toch zonde zijn als zij niet gehoord zouden worden.

We gaan daarom door! En hebben onze kosten verder naar beneden gebracht door toch weer naar een andere locatie te gaan, waardoor we ook onze kaarten goedkoper kunnen maken.

Wij willen u hoe dan ook het Proms-gevoel blijven geven. De orkesten werken nog steeds samen met de band en solisten.  En brengen gevarieerde, veelzijdige en mooie nummers! Op onze site staan alle nummers die we gaan uitvoeren.

Hier de veranderingen op een rij:

Locatie:

Ontmoetingskerk
Schor 4
te Lelystad

kaarten: €15 voor volwassenen, €12,50 voor jongeren onder 18 jaar.

Met vriendelijke Groet,
Jeroen, Wouter, Robert Kees
0 reacties | Schrijf een reactie

xx Een nieuwe locatie

10 juni 2015, 15:38:14 door Wouter
Beste allemaal,

Wij hebben ons als organisatie het afgelopen jaar heel hard ingespannen om voor iedereen een geweldig concert neer te zetten. Wij zijn dan ook trots wat we in deze tijd hebben bereikt

Desalniettemin is een geweldig idee niet gratis. Door verscheidene financiële tegenvallen is het voor ons niet mogelijk om een volwaardig podium op het Aviodrome neer te zetten. Dit betekent dat wij alsnog voor een binnen locatie moeten gaan. Dit is congrescentrum de pijler geworden.

We benadrukken dat er nog steeds een geweldig concert uit gaat komen en als we zien hoe goed iedereen op dreef is, wordt ook dit niet minder dan geweldig. Ook zijn wij niet van plan alle gemaakte plannen overboord te gooien. Wij hebben nog altijd een droom die door velen gedeeld wordt en zullen altijd ons best doen om deze droom te verwezenlijken.

Organisatie FlevoProms
Jeroen, Kees, Robert, Wouter
0 reacties | Schrijf een reactie

xx FlevoProms intiem en kaartverkoop

26 april 2015, 16:10:19 door Wouter
Wij hebben jullie altijd verteld over onze droom, die wij voor zowel publiek alsook muzikant neer willen zetten. Om dit voor elkaar te krijgen zullen we intiem moeten beginnen om elkaar beter te leren kennen. De eerste editie heet dan ook “Even Voorstellen”. Muzikanten en publiek zullen dicht op elkaar staan. Dat betekent natuurlijk niet dat we ons zullen inhouden. De noten spatten er vanaf en een geweldig festijn is altijd de basis voor de FlevoProms geweest.

Wat betekent dit voor u? De setting is misschien wat minder imponerend en overweldigend, maar in ruil daarvoor leert u de mensen achter de muziek beter kennen. Voor velen is een orkest altijd een vreemd fenomeen gebleven, maar de musici zullen laten zien wat het betekent om een dergelijk spektakel neer te zetten.

We zijn ook verheugd te melden dat de kaartverkoop van start is. We hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om alles rond te krijgen, en vanaf heden is het mogelijk vriendenkaarten te bestellen! Draag jij de FlevoProms een warm hart toe, dan kan je nu al vriend worden op www.flevoproms.nl/kaarten. De verkoop van de gewone kaarten wordt ook zo spoedig mogelijk opgezet. Vriendenkaarten zijn te verkrijgen vanaf €22,50 en gewone zullen €30,00 kosten. Zie voor meer informatie bovenstaande link.
0 reacties | Schrijf een reactie

xx Kaartverkoop is onderweg!

22 april 2015, 23:19:25 door Admin
Ze worden op dit moment gedrukt, de vriendenkaarten voor de FlevoProms. We verwachten ze vrijdag in handen te hebben en dan vertellen we hoe je zo'n kaart (of meerdere natuurlijk) kan bemachtigen! Nog een paar nachtjes slapen dus!
0 reacties | Schrijf een reactie

xx Eerste repetitie

22 april 2015, 22:29:31 door Admin
In de sfeervolle ambiance van een gymzaal kwam voor het eerst een heel groot deel van onze deelnemers samen voor een repetitie. Zo'n eerste samenkomst is altijd spannend: Zal het muzikaal allemaal wel goed gaan? Speelt iedereen wel op elkaar in? De spanning werd al snel verbroken toen de eerste noten ingezet werden: Het samengestelde FlevoProms-orkest speelde alsof het nooit anders gedaan heeft. Het leek zelfs alsof het boven zichzelf uitsteeg!

We zijn heel benieuwd wat het uiteindelijke resultaat van dit orkest gaat worden! Jullie ook? Reserveer dan alvast de avond van 4 juli en houd onze site of facebookpagina in de gaten! Binnenkort beginnen we met de kaartverkoop!
0 reacties | Schrijf een reactie
logo